Spreekbeurten en workshops

Je kunt Harm Renkema vragen als spreker voor een bijeenkomst, mannenavond, studieavond of workshop. 

Harm is als spreker o.a. actief bij de 4e Musketier en heeft ook spreekbeurten verzorgd bij avonden van de Noordermannen en Kampvuuravonden. Daarnaast is hij coach bij Route4, dit is een coach onderdeel van de 4e Musketier. In zijn dagelijkse leven is hij actief als docent en trainer op een HBO opleiding en heeft hij een eigen coachpraktijk. Hij is een enthousiaste hardloper en wandelaar die bij voorkeur kiest voor onbegaanbare paadjes door bos en over heide!

Hij vind het belangrijk om in zijn spreekbeurten en in zijn doen en laten Jezus Christus centraal te stellen. Zijn geloof in God is het centrum van waaruit hij leeft, spreekt en werkt. Dit biedt hem steeds weer opnieuw perspectief en geeft hoop en kracht.

Zijn spreekbeurten  kenmerken zich door openheid, kwetsbaarheid, humor en eenvoud.

Favoriete onderwerpen

In Jesaja 43 vers 18 en 19 staat: "Blijf niet staan bij wat eertijds is gebeurd, laat het verleden nu rusten. Zie ik ga iets nieuws verrichten, nu ontkiemt het - heb je het nog niet gemerkt?"

Harm: "Het is een voorrecht om te spreken over Gods beloften en over het rijke en hoopvolle perspectief dat een leven met Hem biedt."

Tijdens mannenbijeenkomsten spreekt hij graag over man-zijn, vaderschap en vriendschap. Ook verzorgd hij workshops mannen en vrouwen bijvoorbeeld over communicatie, relaties en het zicht krijgen op je kwaliteiten en talenten. 

Inzetbaarheid

Harm is beschikbaar om te spreken op kampvuuravonden, mannendagen, kerkdiensten en samenkomsten. Ook kan er in overleg maatwerk geleverd worden. Denk hierbij aan workshops, seminars of actieve werkvormen tijdens conferenties. 

Kosten

In kader van de sponsoractie voor Compassion vraagt hij een reiskostenvergoeding en een vrijwillige donatie. 

content image